Friday, March 23, 2012

Parashikimi i Motit

Mirsevini ne Moti Sot, ku do te gjeni parashikimin e motit per diten e sotme dhe per ditet ne vazhdim. Te dhenat ne faqen tone bazohen ne parashikimet e meterologeve me nam nderkombetar dhe jane te shquara per saktesi te jashtezakonshme.

Ne faqen tone gjeni parashkimin e motit per vendet si Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia. Parashikimi i motit behet per nje dite, nje jave dhe tere muajin.

  • Lexoni parashikimin e motit per tere javen per Shqiperine
  • Lexoni parashikimin e motit per tere javen per Kosoven
  • Lexoni parashikimin e motit per tere javen per Maqedonin

No comments:

Post a Comment